Aanvullende Info

Aanvullende Info.

Informatie die ruimschoots elders verkrijgbaar is, zul je hier niet vinden. Ik ga dus niet uitleggen wat crowdfunding inhoudt. De verschillende platforms verschaffen daarover heldere informatie waar ik niets aan toe te voegen heb. Maar juist de dingen die ik niet zo vaak aantref en de dingen die ik zelf bij elkaar heb moeten scharrelen wil ik hier delen met iedereen die op zoek is naar “tips and tricks” bij het investeren in crowdfunding projecten.

Mijn adviezen zijn vrijblijvend en “as is”. Heb jij zelf nog aanvullingen of verbeteringen? Voel je vrij om ze te delen. Hopelijk kunnen we daar dan nog meer bezoekers mee helpen. Vind je de informatie bruikbaar? Dan hoop ik dat het je zal helpen om weloverwogen beslissingen te nemen en op een verantwoorde manier te investeren in crowdfunding projecten. De keuzes die een investeerder maakt, blijven uiteraard altijd voor eigen verantwoordelijkheid.